Stroom voor het digitale tijdperk

1/3

Lampen

20°C

Woonkamer

2 kW

Nu

1/3

Lampen

20°C

Woonkamer

2 kW

Nu

We willen minder stroom verkopen

De groenste energie is de energie die je niet verbruikt. We verdienen niets aan je stroomverbruik, want bij Tibber krijg je groene stroom tegen de inkoopprijs. Een goede reden voor ons om je écht minder te laten verbruiken. 

Groene stroom kan goedkoper

We worden wereldwijd steeds beter in het efficiënt opwekken van stroom uit hernieuwbare bronnen als zon, wind en water. Door de energietransitie wordt groene stroom steeds goedkoper, maar met marges op de inkoopprijs en langetermijncontracten merk je daar lang niet altijd iets van. Bij Tibber krijg je stroom tegen de inkoopprijs per uur en profiteer je van de voordelen van de energietransitie.

Doe mee met de bèta en krijg een Tibber Pulse cadeau

Binnenkort gaat onze bètafase van start en kun je als eerste Tibber uitproberen in Nederland. De eerste 1000 die een energiecontract afsluiten, krijgen een real-time energiemeter cadeau.

Lees meer

Power-ups

Verbind slimme apparaten, zonnepanelen of je elektrische auto met de Tibber-app. Die helpt je bijvoorbeeld om je verwarming of het opladen van je elektrische auto efficiënter te regelen. Zo bespaar je op een comfortabele manier op stroom. Verbind de slimme apparaten die je al hebt, of bekijk onze Power-ups in de Tibber Store (coming soon ⚡️).

Schrijf je in voor de bètafase

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en krijg als eerste toegang tot Tibber in Nederland. Houd mij op de hoogte:

Inschrijven

Waarom Tibber?
Ontvang groene stroom tegen de inkoopprijs
Analyseer je huishouden
Krijg inzicht in je stroomverbruik
Integreer slimme apparaten