Glöm allt du vet om elbolag.

1/3

Lampor

20°C

Vardagsrum

2 kW

Just nu

1/3

Lampor

20°C

Vardagsrum

2 kW

Just nu

All kraft från ett elbolag samlat i din hand.

Tibber är det digitala elbolaget som ger dig kraften att köpa grön el direkt från producenten. Vi ger dig insikter, transparens och full kontroll över din strömförbrukning i hemmet – allt samlat i din hand. 

Inte bara bra för planeten, även för din plånbok. 

Kraften i appen, ligger i tekniken bakom den. Tibber har skapat en unik digital plattform för att köpa el, vilket ger möjligheten att köpa förnybar el till ett lägre pris än från traditionella elleverantörer. Vi tar dessutom inga marginaler på våra elpriser. En fördel du drar nytta av varje timme, varje dag. 

NaNkrNaNkrNaNkr

Den grönaste elen är den du inte förbrukar.

Att leverera förnybar el från gröna producenter är vår grund. Men den grönaste, billigaste och smartaste elen är den du inte använder. Eftersom vi inte tjänar några pengar på elförbrukningen finns ingen anledning för oss att sälja mycket el. Istället strävar vi efter att ge dig insikter och verktyg som hjälper dig sänka din förbrukning. Varje kWh räknas, och tillsammans med dig kan vi göra en stor skillnad! 

Ge ditt hem nya krafter med Power-ups!

I Tibber-appen kan du koppla upp delar av ditt hem för att göra det smartare. Tibbers smarta algoritmer hjälper dig att kontrollera uppvärmning, elbilsladdning och mycket mer – vilket gör att du kan minska din elförbrukning och priset på din elräkning. Koppla upp vad du redan har eller utforska våra erbjudanden i Tibber Store.

Prova Tibber idag!

Du får ett riktigt bra elavtal och tillgång till den grymmaste elappen i Sverige. Du betalar endast inköpspriset på elen du använder och 39 kr per månad.

Du behöver BankId för att slutföra registreringen.

Saknar du Mobilt BankID? Läs mer om BankID e-legitimation på bankid.com

Du får alltid: 
Grön el till bästa inköpspris
Översikt av din elförbrukning
Integrera power ups i appen
E-faktura eller autogiro

Ladda ner Tibber

Du får ett riktigt bra elavtal och tillgång till den grymmaste elappen i Sverige. Du betalar endast inköpspriset på elen du använder och 39 kr per månad.