Din handlekurv er tom

Legg til produktet du ønsker å kjøpe og kom tilbake hit

Tilbake til butikken
30105416-Tibber-Referral-campaign-Grid-Rewards-3840x2160

Tjen penger mens du sover

Ja, du leste riktig! Tibber har en ny superkraft til deg. En superkraft som er knyttet til elbilen din sitt lademønster. Bruker vi alle mer av den fornybare energien enn den fossile energien i nettet bidrar vi til et bedre strømnett. Og hver og en av oss kan bidra, ved hjelp av elbilen hjemme. Og det beste av alt er – du kan tjene penger på å la bilen hjelpe strømnettet. Klar for å bli en helt?
Jeg er klar
Store Email GridRewards Easee 1600x1200 NO x2 (1)

Grid Rewards-startpakke

Dette er alt du trenger for å begynne å tjene penger når du hjelper strømnettet: 1. En strømavtale med Tibber 2. En integrert ladeboks, som Zaptec, Easee, Wallbox, Charge Amps eller go-e

Fordi vi støtter helter, har vi satt sammen flere startpakker til deg med kjekke tilbud (gå til Tibber Store for å se alle startpakker). Med en startpakke så er du klar til å være med å hjelpe strømnettet.

*Tilbudet gjelder i perioden 02.05.24-31.05.24 eller så langt lageret rekker.

Dobbel Tibber-bonus til deg

800 kr i bonus til bruk i Tibber Store

Har du venner som ikke er Tibber-kunder ennå? Nå kan dere få 800 kr hver i bonus når du verver en venn (vennen din kan ikke ha vært Tibber-kunde siste 12 måneder), og vennen din får strømavtale med oss i perioden 15. mai til og med 31. mai 2024. Delt glede er dobbel glede.

Inviter en venn
Tibber bonus 800 kr Grid Rewards

Smartlad elbilen din

Vi lader bilen din automatisk når strømprisen er lavest. Les mer om elbillading

Styr oppvarmingen smart

Styr varmen etter strømprisen og bruk mindre strøm. Les mer om varmestyring

Se strømforbruket i sanntid

Med Tibber Pulse ser du hvor mye strøm boligen din bruker i sanntid. Les mer om Pulse
Screenshot - Price screen (NO)
Screenshot - Most used (NO)

Strømselskapet som hjelper deg å spare

Gjennom appen vår får du full oversikt over strømforbruket ditt. Du ser hva du bruker strøm på og kan sammenligne deg med andre, slik at du mye enklere kan ta grep for å redusere strømforbruket i hjemmet. 

Tibber tar null fortjeneste på strømprisen, som ett av få strømselskap i markedet. Vi tjener ikke mer, jo mer strøm du bruker. Derimot vil vi hjelpe deg å bruke mindre. Strømprisen følger spotpris fra Nord Pool + maks 2,95 øre per kWt som utelukkende går til å dekke avgifter, kredittkostnader, lovpålagte elsertifikater og øvrige handelskostnader. Du betaler kun 49 kr per måned utover strømprisen. Du finner ikke bindingstider eller telefonselgere hos oss. 

Ønsker du å bli Tibber-kunde kan du bli kredittvurdert av en tredjepart. Og du, denne avtalen gjelder for kunder med maks årsforbruk på 50 000 kWt.

Avtalen vår kan du sammenligne med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Les mer

Nå et nytt nivå av lavt strømforbruk – med Tibber Pulse

Finn ut hvilke dingser som bruker mest energi i hjemmet. Med Tibber Pulse får du oversikt over strømforbruket, slik at du kan flytte forbruk til de billigste timene gjennom dagen – og spare enda mer!

Sanntidsforbruk

Følg strømforbruket “in action” og oppdag strømtyvene.

Lastbalansering

Unngå å overbelaste hovedsikringen når du lader elbilen din.

Strømkostnad

Se strømkostnad time for time og skaff deg oversikt over forbruket ditt.

Historisk forbruk

Se hele det historiske strømforbruket ditt, fra starten av strømavtalen din.

Effektbalansering

Pulse gjør det mulig for deg å aktivere effektbalansering, som kan hjelpe deg å holde forbruket ditt under ønsket forbruksgrense.

home-page tibber-screen+pulse NO
wallbox-pulsar-max featherweight-champion

Spar 800 kr på strømregningen!

Nå får du 800 kr i rabatt på strømregningen når du som ny eller eksisterende kunde kjøper en Wallbox Pulsar Max. Tilbudet gjelder deg som kjøper Wallbox Pulsar Max mellom 08.04.2024 og 16.05.2024. Obs! Lageret rekker kun de første 50 ladeboksene. Få en garantert lavere strømregning!

Psst … Hvis strømregningen din er under 800 kr, flytter vi selvsagt restbeløpet til neste måned. Les mer om vilkårene for tilbudet.

Kjøp Wallbox Pulsar Max
Strømpris: spotprisen i dag

Velg et område på kartet eller legg til postnummeret ditt nedenfor for å se daglige og historiske strømpriser, time for time.

Gjennomsnittlige dagspriser, søn. 26. mai

Klar til å tibbre?

Byttet tar to minutter, og vi fikser resten!

Hva kundene våre sier

Tibber er et fantastisk konsept.

Dette er noe alle burde ha :D I kombinasjon med smart styring i huset og solceller gir det meg full kontroll på strømforbruket mitt.

Stian Langerød Google Play

Dette er utrolig gøy!

Full oversikt over forbruk og priser og folk hos Tibber som er oppriktig interessert i å gi den beste kundeopplevelsen. Føles som at en bidrar til innovasjon. Foreløpig vanskelig å sammenligne pris siden ingen andre tilbyr tilsvarende prisstruktur.

Nils Jakob Solsvik Google Play

Super app og selskap.

Selv uten Pulse er det full kontroll av forbruk. Ladingen av Teslaen vår blir styrt av appen, så alt fungerer som det ble lovt av Tibber. Spørsmål blir svart og fulgt opp av Tibber kjapt og effektivt. Tibber er absolutt å anbefale.

Pål Jaghø Google Play

Kundeservice er helt konge.

Fantastisk app med mye nyttig info. Legges til nye funksjoner hele tiden. Kundeservice er helt konge. Må være den smarteste appen jeg noen gang har hatt på mobil. Her sparer jeg penger og har oversikten. Kan sterkt anbefales. Kan ikke komme på noe negativt å si.

Ronny Heggelund Google Play